750 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz.

Elektrikli Süpürge Yedek Parça ve Aksesuarları

Çok Satan Ürünler

Çok Satan Markalar

Arçelik
Arnica
Arzum
Beko
Bosch
Fakir
Nilfisk
Philips
Rowenta
Samsung
Siemens
Vestel
yardım videolarını izle

SüpürgeMarket, siz değerli müşterilerine, tüm modellere uygun, elektrikli süpürge toz torbaları, elektrikli süpürge filtreleri, elektrikli süpürge kokuları, elektrikli süpürge hortumları, elektrikli süpürge boru, emici ve diğer tüm aksesuarlarını, beğenmediğiniz ya da uygun bulmadığınız takdirde iade edebilme garantisi ile, en uygun fiyata ve en hızlı şekilde ulaştırmak için tüm ekibi ile ile birlikte çalışır. Tüm soru ve bilgilendirmeler için canlı destek hattından müşteri temsilcimizle görüşebilir ya da bize ulaşın sayfasından e-posta gönderebilirsiniz. Bize telefon numaranızı bildirdiğiniz takdirde gün içerisinde müşteri temsilcilerimizden birisi sizinle irtibata geçecektir. Keyifli alışverişler dileriz.
SüpürgeMarket Ekibi

Elektrikli süpürge yedek parça modelleri, elektrikli süpürgenizin marka ve modeline göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak elektrikli süpürgelerde en çok ihtiyaç duyulan yedek parçalar şunlardır:

  • Süpürge Toz torbası: Elektrikli süpürgenin içerisine çekilen tozları ve partihülleri toplayan torbadır. Zamanla dolan veya yırtılan toz torbaları değiştirmek gerekir. Toz torbası modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.
  • Süpürge Filtresi: Elektrikli süpürgenin emdiği havayı temizleyen ve dışarıya küçük partiküllerden arınmış havayı veren parçadır. Filtreler, toz ve bakterileri tutarak havanın kalitesini artırır. Filtreler de belirli aralıklarla temizlenmeli veya değiştirilmelidir. Filtre modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.
  • Süpürge Hortumu: Elektrikli süpürgenin motorundan emici başlığa kadar uzanan esnek parçadır. Hortum, elektrikli süpürgenin hareket kabiliyetini artırır. Hortum, kırılma, çatlama veya tıkanma gibi sorunlar yaşayabilir. Bu durumda yeni bir hortum almak gerekir. Hortum modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.
  • Süpürge Borusu: Elektrikli süpürgenin hortumundan emici başlığa kadar uzanan sert ve birçok modelde uzayıp kısalabilien borudur. Boru, elektrikli süpürgenin uzunluğunu ayarlamaya yarar. Süpürge borusu, bükülme, kırılma veya paslanma gibi sorunlar yaşayabilir. Bu durumda yeni bir boru almak gerekir. Boru modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.
  • Süpürge Emici Başlık: Elektrikli süpürgenin borusunun ucunda bulunan ve zemine temas ederek kirleri emen plastik parçadır. Emici başlık, zemin tipine göre değiştirilebilir. Emici başlık, kırılma, çatlama veya tıkanma gibi sorunlar yaşayabilir. Bu durumda yeni bir emici başlık almak gerekir. Emici başlık modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.
  • Süpürge Motoru: Elektrikli süpürgenin çalışmasını sağlayan ve elektrik enerjisini harekete dönüştüren parçadır. Motor, elektrikli süpürgenin en önemli ve en pahalı parçasıdır. Motor yanma veya aşınma gibi sorunlar yaşayabilir. Bu durumda motoru tamir ettirmek veya yeni bir motor almak gerekir. Motor modelleri, elektrikli süpürgenin markasına ve tipine göre farklılık gösterir.

Elektrikli süpürgelerin birçok parçası farklı marka ve modellerde birbirine uyum sağlayabilir. Fakat günümüzde Bosch, Philips, Arçelik, Rowenta gibi büyük üreticiler. Süpürge parçalarında kullandıkları değişik kilit mekanizmaları ile farklılaşmaya gitmektedir.

Süpürge yedek parça fiyatları, süpürgenizin marka ve modeline göre değişiklik gösterebilir. Bazı yaygın yedek parçalar şunlardır: süpürge toz torbası, süpürge filtresi, süpürge hortumu, süpürge başlığı, süpürge tekerleği ve süpürge kablosudur. Bu parçaların fiyatları 10 TL ile 200 TL arasında değişebilir. Hatta Dyson gibi üst segment markalarda bu fiyatlar 2 - 3 katında çıkabilir. Süpürgenizin yedek parça ihtiyacını belirlemek için kullanma kılavuzunu inceleyebilirsiniz. Sitemizden yedek parça alırken süpürge modelinizi kontrol ederek doğru ürünü sipariş verdiğinizden emin olmalısınız.